Over mij

Mijn foto
Onderwijzeres in de Don Boscoschool te Waregem, vierde leerjaar. Vanuit mijn muzikaliteit vertoon ik een grote interesse naar de muzische mens. Ik geloof in de magische kracht dat muzische vorming in zich heeft. Eerst de geest moet worden geïnspireerd om het te kunnen uitdragen.

zaterdag 27 juni 2015

Manon des sources... zoektocht naar filmlocatie!

Manon des sources is een Italiaans-Franse dramafilm uit 1986,
geregisseerd door Claude Berri.
De film is gebaseerd op de tweedelige roman van Marcel Pagnol uit 1966
en is een vervolg op Jean de Florette.
In 1987 won Emmanuelle Béart de César voor Beste Vrouwelijke Bijrol.
 
De voornaamste locaties o.a. de grot en het huis waar vele scènes werden opgenomen zoek ik op in de maand augustus.  Dit is in de streek van het stadje Aubagne, de Provence, daar waar de schrijver van het boek Marcel Pagnol geleefd heeft.
 
 
Hieronder een video hoe mijn zoektocht er zal uitzien bij het vinden van de filmlocaties.
 
 

3 opmerkingen:

  1. Heerlijke muziek heerlijke locatie. Vooral de ruige droge natuur aldaar. Ben gek op film Manon des sources. Ben vast van plan naar die locatie te gaan. Rob van den Brink.Naarden,Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke muziek heerlijke locatie. Vooral de ruige droge natuur aldaar. Ben gek op film Manon des sources. Ben vast van plan naar die locatie te gaan. Rob van den Brink.Naarden,Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke muziek heerlijke locatie. Vooral de ruige droge natuur aldaar. Ben gek op film Manon des sources. Ben vast van plan naar die locatie te gaan. Rob van den Brink.Naarden,Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen